donderdag 23 januari 2014

Online college volgen

Wil jij je verdiepen in een onderwerp (voor je profielwerkstuk), je oriënteren op je studie of gewoon kijken wat voor vakken er worden gegeven op een universiteit? Hieronder staan een aantal mogelijkheden.

Echte colleges van de bachelor studies op de TU Delft zijn via deze link te bekijken. Er zijn ook flitscollege's die in een korte tijd een onderwerp uitleggen. Deze kan je hier bekijken. Wil je een certificaat krijgen voor je geleverde werk volg dan een MOOC (Massive Open Online Courses). De cursus is in het Engels en de volgende drie starten in Maart en April. Je kan kiezen uit: Introduction to Aeronautical Engineering (lucht- en ruimtevaartechniek, Next Generation Infrastructures - Part 1 (Technische Bestuurskunde) en An Introduction to Credit Risk Management (Wiskunde/Finance).

Bij de UvA kan je webklassen volgen. Je hebt webklassen 'Light' die je op elk moment kan starten en in drie uur zelfstandig kan doorlopen. Deze bieden vooral de mogelijkheid om je goed te oriënteren op je studie en gewone webklassen die je met andere leerlingen onder begeleiding van een (online) docent doorloopt in vier weken. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd.

Geen opmerkingen: