dinsdag 2 oktober 2012

Open dagen Universiteit Leiden

Open Dag 20 oktober 2012

Ben jij op zoek naar een studie die bij je past? Dan ben je op de algemene Open Dag van de universiteit Leiden aan het juiste adres. Of je je nu wilt oriƫnteren op je studiekeuze, of al wat verder bent en verschillende studies met elkaar wilt vergelijken. Op de Open Dag op zaterdag 20 oktober kun je kennismaken met de Universiteit Leiden en alle bacheloropleidingen. Of de colleges van de opleiding nu in Leiden of in Den Haag worden gegeven; op 20 oktober vind je alle opleidingen op de Open Dag in Leiden.

Aanmelden

Aanmelden voor de Open Dag kan door het aanmeldformulier in te vullen. Ouders, familie en/of begeleiders die deze dag mee willen komen met hun zoon of dochter hoeven zich niet aan te melden.

Programma

In de Pieterskerk is er een informatiemarkt met alle opleidingen, waar je al je vragen kunt stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs. Ook zijn er stands met informatie over inschrijving, studiefinanciering, op kamers wonen, verenigingen en de voorzieningen van de Universiteit Leiden.

Presentaties

Daarnaast kun je op verschillende locaties presentaties van de opleidingen volgen. Daarin krijg je te horen waar de studie precies over gaat, hoe de bachelor is opgebouwd en wat je er later mee kunt worden. Ook komen de mogelijkheden voor studeren in het buitenland en de studiebegeleiding door de Universiteit Leiden aan bod. Beginnende studiekiezers kunnen in de Pieterskerk terecht bij presentaties over het maken van een goede studiekeuze en wat studeren aan de Universiteit Leiden eigenlijk allemaal inhoudt. In de presentatie ‘Welke studie past bij mij?’ zal ook kort de studiekeuzetest die je voor de Open Dag hebt kunnen maken worden nabesproken.
Meer info vind je op:

http://www.studereninleiden.nl/contact/open-dag/

Geen opmerkingen: