dinsdag 26 maart 2013

Excursie naar planetarium Artis

Op donderdag 20 juni (de dag na de herkansingen voor het eindexamen) willen we een vrijwillige excursie organiseren voor 6VWO naar het planetarium in Artis. Hier hebben ze een heel groot planetarium van wel meer dan 20 meter met nog veel geavanceerdere mogelijkheden. Om 11.00 hebben wij het planetarium gereserveerd voor een voorstelling over het heelal in beeld waarbij we een reis zullen maken door het heelal. Daarnaast zullen we een ‘live’-view kunnen krijgen van de sterrenhemel zoals die op allerlei plaatsen op aarde er uit ziet op elk willekeurig moment.

Deze excursie wordt georganiseerd door meneer van der Hoeven, maar valt onder jullie eigen verantwoording. Als je meewilt kun je meereizen naar Artis (informatie volgt later), maar je mag ook op eigen gelegenheid naar Artis reizen en dit bijvoorbeeld combineren met een dagje Amsterdam of een bezoek aan de dierentuin zelf (inbegrepen in de prijs!).

De voorstelling begint om 11.00 en we willen dan ook dat iedereen die komt om 10.45 bij het planetarium aanwezig is. De toegangsprijs voor de voorstelling is 9,00 euro en het vervoer is voor eigen rekening. Heb je zin om mee te gaan? Meld je voor 26 april aan bij meneer van der Hoeven door je naam en je klas door te geven en door 9 euro te betalen.


Geen opmerkingen: